«ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ», Αποφράξεις - Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρεία «Αξιόπιστος» διαθέτει οχήματα τελευταίας τεχνολογίας και όλο το σύγχρονο εξοπλισμό που απαιτείται για τη διασφάλιση άριστου αποτελέσματος σε κάθε εργασία εκκένωσης βόθρου. Ειδικότερα, διαθέτει δύο βυτία πλήρως εξοπλισμένα, με αντλίες υψηλής απόδοσης, χωρητικότητας 26 κυβικών, ικανές να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και των πιο δύσκολων περιπτώσεων.

Αναλαμβάνουμε:

  • ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΒΟΘΡΩΝ

  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΕΓΑΝΩΝ - ΦΡΕΑΤΙΩΝ

  • ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ - ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ

Επίσης, με τα τελευταίας τεχνολογίας οχήματα υδροβολής που έχουμε στην ιδιοκτησία μας, προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού στεγανών βόθρων και αντλιοστασιών. Αρχικά, πραγματοποιούμε την άντληση όλων των υγρών και στερεών αποβλήτων και στη συνέχεια προχωράμε σε πλύσιμο με νερό υψηλής πίεσης, διασφαλίζοντας τον άψογο καθαρισμό του βόθρου, χωρίς να προκαλούνται φθορές.

Τέλος, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα εργασίες συντήρησης όλων των παραπάνω, ώστε να διατηρούνται πάντοτε σε άριστη κατάσταση και να αποφεύγονται οποιαδήποτε προβλήματα.

Άμεση εξυπηρέτηση, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, στη Λάρισα και σε όλη την Κεντρική Ελλάδα (Νομοί Λαρίσης - Τρικάλων - Καρδίτσας - Μαγνησίας - Πιερίας).
Εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς!

Για αποφράξεις και εκκενώσεις βόθρων καλέστε μας τώρα στα τηλ.
2410 617 070, 6944 501 021, 6940 509 658